Fotbalový oddíl - založen 1966

6. kolo: TJ Sokol Všechlapy - Vitana Byšice 2:3

26.09.2009 13:30

 

Zápas jsme naprosto zbytečně ztratili svoji nesoustředěností. Po těžkém boji jsme vedli 2:0, nakonec jsme si ale v závěru během šesti minut nechali nasázet tři góly a doma tak zůstali bez bodů.

Domácí měli během zápasu více šancí. Nejvíce jich zahodil Szen, který zahazoval jednu za druhou. Dokonce zhatil i jednu střelu spoluhráče, která mířila do brány, on ji však nešťastně vykopl téměř z brankové čáry. My jsme se dostali do první vážnější šance až ve 39. minutě. Jenže Bihári svůj samostatný únik zakončil pouze střelou do brankáře. Ve 41. minutě hostující hráč fauloval v pokutovém území aktivního Jeníka a Krumpolec nás gólem z penalty poslal do vedení.

Ve druhém poločase se hrál horší fotbal. Hosté už se nedostávali příliš do šancí. My jsme měli jednu. Bihári šikovnou patičkou vybídnul Masáka k úniku a ten zakončil svůj výlet přes několik obránců přesnou střelou k tyči – 2:0.

Když už to vypadalo, že hosté rezignovali, ujala se hlavička nehlídaného Szena po rohovém kopu. Naprosto totožná situace se odehrála za dvě minuty. Opět nikým nehlídaný Szen pohodlnou hlavičkou vyrovnal. Příliš krutý trest přišel v 79. minutě, kdy se ani na třikrát nepovedlo našim hráčům odkopnou míč a nelepší hráč soupeře Tomáš Kolínský vstřelil vítězný gól. Čtyři minuty jsme mohli ještě zachránit alespoň bod, ale Masák, který šel sám na bránu v koncovce selhal.

Nyní nás čekají dva velice těžké zápasy na hřištích soupeřů z popředí tabulky. V nich bychom se měli pokusit překvapit a odčinit tak domácí prohru. K tomu je ale potřeba bojovnější výkon.

Branky: 41. Krumpolec (PK), 65. Masák – 73. a 75. Szen, 79. Kolínský. Rozhodčí: Kosina. ŽK: 3:2 (3. Panovec, 57. Grospič, 76. Krumpolec - 41. Kolínský, 63. Schneider). Poločas: 1:0.

Všechlapy: Lorenc – Panovec, Blažek, Kasala (50. Pokorný), Šefčík – Jeník, Krumpolec, Masák – Bihári, Prokop (59. Perez), Grospič (78. Pavlovič).

Nestřídal: Truský.

Byšice: Schneider /91/ – Andraščík /92/, Kolínský /91, Rádl /92/, Blecha /93/, Hudec /91/, Menčl /93/, Szen /93/, Čermák /92/ – Korf /91/, Pilinský /94/.

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.