Fotbalový oddíl - založen 1966

(B) 9. kolo: Všechlapy B - Tatce 3:0

20.10.2013 17:23

V 9. kole IV. třídy naše béčko přesvědčivě vyhrálo nad Tatcemi a připsalo si třetí výhru v řadě. V zápase jsme měli navrch a to jsme nepostavili nejsilnější možnou sestavu, neboť jsme některé hráče „A“ týmu nechali leštit lavičku.

První gól se nám podařilo vstřelit v polovině prvního poločasu. To poslal do pokutového území trestný kop z půlky hřiště stoper Drahokoupil. K překvapení všech ho vybíhající gólman hostí minul, míč propadl za něj a na brankové čáře ho dokopl do sítě Petr Prokop.

Soupeř nás ohrozil jen minimálně. Nedařili se mu ani rohové kopy, které jsme vždy s přehledem dokázali odkopnout.

Druhý gól měl ve druhé půli na kopačce Matěj Došek, který nikým neatakován pelášil s míčem na bránu. Bohužel trefil jen brankáře.

O druhou branku se postaral až střídající Honza Zemánek. Ten se prokličkoval mezi obránci a střelou k tyči z vápna dal klid na naše kopačky. Vzápětí se nám povedlo vstřelit i třetí gól. Matěj Došek, který se do té doby v zakončení trápil, poslal míč ze skrumáže před bránou rovnou do šibenice.

V závěru jsme nedali hostům žádnou větší šanci. Luděk Kovanda převzal poprvé v životě kapitánskou pásku od Tomáše Koníčka (který se za jásotu tribun konečně vystřídal) a svoji druhou nulu v kariéře si do konce utkání pohlídal.

Ještě jsme mohli přidat čtvrtý gól. Míč se parádně snášel na hlavu Pepči Kubíčka, ten se ale rozhodl pro zakončení nohou a míč nešťastně poslal těsně vedle brány. Možná se jako levý bek zalekl tutovky, neboť na takový prostor není moc zvyklí. Tak snad příště, Pepíčku…

Branky: 26. P. Prokop, 62. Jan Zemánek, 70. Došek. Rozhodčí: Pácal. ŽK: 3:1 (A. Berounský, Frank, Kovanda). Poločas: 1:0.

Všechlapy B: Kovanda – Frank, Drahokoupil, Řehák (55. Veselý), Kubíček – Berounský (60. Rozvoral ml.), Krumpolec (68. Jenčík), Koníček (76. J. Frank), P. Prokop - Došek, R. Prokop (46. Jan Zemánek). 

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.