Fotbalový oddíl - založen 1966

(A) 5. kolo: Předhradí - Všechlapy A 2:1

22.09.2013 21:18

Branka: Vrchota Daniel. Rozhodčí: Suchánek. Poločas: 1:0.

Sestava: Buka Lukáš – Košvanec Milan, Drahokoupil Zdeněk, Jirouš Marek, Kalista Patrik – Zemánek Jiří, Vrchota Daniel, Rozvoral Radek ml., Prokop Radim – Hofman Tomáš, Zemánek Jan.

Komentář: K zápasu jsme odjeli v nekompletní sestavě,ale i tak jsme si při troše štěstí mohli odvézt všechny tři body, jelikož jsme měli a to hlavně ve druhém poločase více gólových příležitostí než domácí. Domácí hrozili hlavně v prvním poločase rychlými náběhy po stranách hřištěa po jednom takovém náběhu a křížné přihrávce jsme nezachytili náběh pravého záložníka, který nezaváhal.

V poločasové přestávce jsme udělali změnu v rozestavení na třech postech a začali jsme domácí přehrávat, ale jako na potvoru jsme z ojedinělého protiútoku opět po straně podruhé inkasovali, to když si přihrávku po zemi srazil vracející se Rozvoral ml. do vlastní sítě. My jsme si po té vypracovali několik slibných příležitostí, ale branku jsme dokázali vsítit až v 87. minutě, když se prosadil hlavou Vrchota po rohovém kopu Rozvorala ml.

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.