Fotbalový oddíl - založen 1966

(A) 8. kolo: Všechlapy - Sokoleč B 5:1

12.10.2013 19:48

Branky: 10. a 88. Jan Zemánek, 60. vlastní, 65. Tomáš Hofman, 75. Lukáš Berounský – 90. hosté. Rozhodčí: Houžvička.

Všechlapy: Lukáš Buka – Milan Košvanec, Daniel Vrchota, Jan Jenčík, Josef Kubíček – Pavel Hejna, Radek Rozvoral ml., Jan Zemánek, Patrik Kalista – Tomáš Hofman (75. Pavel Grešula), Radim Prokop (65. Lukáš Berounský).

Do utkání jsem vstoupili odhodlaně s cílem odpoutat se ode dna tabulky a vzdálit se poslední Sokolči B. První minuty naznačovali, že zápas bude v naší režii, což se potvrdilo již v 10. minutě, když po pěkné kombinační akci trefil odražený míč do sítě Zemánek.

Místo abychom kontrolovali hru s poměrně nevýrazným soupeřem, začali jsme ve středu pole ztrácet míče a v rozehrávce se nám nedařilo. Soupeř našeho dvacetiminutového výpadku využil jen v podobě nastřelené tyče, několika rohových kopů a nebezpečného trestňáku, který ale Buka lapil.

Druhá půle byla ovlivněna malým zemětřesením v kabině, kterému velel Marek Jirouš. Přeskupili jsme řady a ve druhé půli jasně dominovali ve všech činnostech. Po akci Kalisty si hosté dali hlavou vlastní gól. Poté se po sólové akci parádně do šibenice trefil Hofman a omráčil tak naše fanoušky. Velmi dobře hrající Kalista připravil přesným pasem gól pro hlavičkujícího Berounského.

Frustrovaní hosté pak lehce přiostřili hru, ale bezchybný rozhodčí Houžvička nedal agresivitě šanci. Soupeře jsme dorazili pěknou akcí Hejny, který uličkou vybídl ke skórování velmi aktivního Zemánka. Hosté se úspěchu útěchy dočkali v úplné závěru utkání po našem nedůrazu a sérii několika odrazů dorážkou, kterou neměl Buka šanci zlikvidovat.

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.