Fotbalový oddíl - založen 1966

1. kolo: TJ Sokol Všechlapy - SK Viktorie Jirny 3:1

26.10.2008 01:21

Historicky první zápas našeho klubu v krajské soutěži dopadl pro náš dorostenecký tým dobře. Sice jsme nejprve neudrželi jednogólový náskok, když soupeř vyrovnal po sérii našich nepřesností, ale první dvacetiminutovka ve druhé půli patřila nám a podařilo se nám strhnout výhru na naši stranu. Porazili jsme předloňského vítěze okresního přeboru Prahy Východ, který byl vloni na 8. místě I.A třídy skupiny B.

V prvních minutách byla vidět na našem týmu nervozita, postupně se ale domácí dostali do hry a ve 31. minutě šli do vedení, když hostující obránce před sebe pustil nabíhajícího Kovaříka a ten nekompromisně poslal do brány přihrávku Krumpolce. Všechlapy pak mohly několikrát zvýraznit náskok, místo toho ale inkasovaly. Po sérii nepřesností, kdy žádný z hráčů nedokázal přesně odkopnout míč, se z hodně šťastného gólu radoval Markvart.

Do druhé půle jsme ale nastoupili s odhodláním a už v 55. minutě naservíroval míč Kovařík Rozvoralovi přímo před prázdnou bránu. V 68. minutě pak jistil výhru třetím zásahem Krumpolec. Překvapení hosté už nedokázali na naše góly reagovat a odjeli domů s prázdnou.

Branky: 31. Kovařík (Krumpolec), 55. Rozvoral (Kovařík), 68. Krumpolec (Rozvoral) – 41. Markvart. Rozhodčí: Kubečka ml. ŽK: 1:1 (57. Pokorný – 24. Werbynský). Diváci: 50. Poločas: 1:1.

TJ Sokol Všechlapy: Matějka – Peňáz, Košvanec, Panovec – Michna, Šefčík – Kovařík, Pokorný, Rozvoral, Patáčik (71. Příkop) – Krumpolec (86. Masák).

Nestřídali: Došek a Lehet.

Viktorie Jirny: Braborec – Werbynský, T. Novotný, Housa, Vilímovský – J. Novotný, Náchodský, Přibyl (85. Pouch), A. Větrovec (71. T. Větrovec) – Markvart (66. Havrda), Slabý.

Nestřídali: Zlůst a Ivaška.

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.