Fotbalový oddíl - založen 1966

10. kolo: Košík - Všechlapy B 2:1

24.10.2009 17:25

 

Stejně jako před týdnem jsem sehráli vyrovnaný zápas, přestože se jednalo o silnějšího soupeře z vyšších pater tabulky. Domácí hrozili z velké řady standardních situací. Naopak nám rozhodčí Malý nedaroval ani jednu.

Do vedení šli domácí po trestném kopu, který brankář Kugler nedokázal zpacifikovat. Vyrovnat se nám povedlo po centru Nováka, který nekompromisně poslal hlavou do brány osamocený Fadrhons.

Domácí mohli jít do vedení v 55. minutě, kdy po chybě a následném faulu Kuglera kopali penaltu. Tu ale náš brankář vyrazil na roh.

Rozhodující branka padla až v 70. minutě, kdy se Kučera trefil přímou střelou z rohového kopu. V závěru byl ještě vyloučen za faul na unikajícího soupeře Matějka a v deseti lidech už jsme nedokázali vyrovnat.

Branky: Votoček, Kučera – Fadrhons. Rozhodčí: Malý. ŽK: 1:4 (Suchánek, Novák, Volf, Fadrhons). ČK: 80. Matějka (Všechlapy). Poločas: 1:1.

Všechlapy: Kugler – Matějka, Jenčík, Prokop, Michna – Novák, Volf, Javůrek, Koníček (65. P. Procházka) – Fadrhons (75. Masák), Suchánek.

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.