Fotbalový oddíl - založen 1966

11. kolo: Předhradí - Všechlapy 2:1

01.11.2009 17:46

 

Domácí hráči na nás od první minuty vlétli a skoro u každého balónu byli dříve. My jsme špatně obsazovali, byli jsme od hráčů hodně daleko a soupeř nás za to tvrdě trestal.

První branku vstřelil domácí útočník ve 14. minutě po kličce a následné střele za hranicí šestnáctky. Velkou šanci na vyrovnání měl ve 22. minutě Berounský po nahrávce Rozvorala ml., ale prázdnou branku přestřelil.

Druhou branku domácích přidal stejný hráč, který vsítil i první gól a to po samostatném nájezdu a kličce brankáři.

Ve 41. minutě vyloučil rozhodčí Suchánek domácího brankáře za faul v pokutovém území na pronikajícího Rozvorala ml. a nařídil pokutový kop. Ten ale faulovaný hráč kopl vedle tyče domácí branky.

Druhý poločas jsme oslabené domácí přitlačili a v 61. minutě vyloučil rozhodčí dalšího domácího hráče za faul na Panovce. I přes to jsme dokázali utkání pouze zkorigovat, když se v 76. minutě trefil Hejna hlavou. Vyloženou šanci na vyrovnání spálil Hofman, když z hranice pokutového kopu nastřelil brankáře. Rukavice brankáři vyprášil také Hejna krásnou střelou z voleje. Následný tlak už byla z naší strany pouze jen křeč a neschopnost vytvořit více příležitostí ke skórování.

Branky: Klinger 2 - Hejna Josef. Rozhodčí: Suchánek. Poločas: 2:0.

Všechlapy: Černík Michal – Kalista Patrik, Beran Jaroslav, Mikoláš Jiří (52´ Panovec Jiří), Šefčík Lukáš – Krumpolec Patrik, Hejna Josef, Rozvoral Radek, Jirouš Marek – Rozvoral Miloš (4´ Rozvoral Radek ml.), Berounský Lukáš (46´ Hofman Tomáš).

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.