Fotbalový oddíl - založen 1966

11. kolo: ZD Kostelní Hlavno - TJ Sokol Všechlapy 0:5

02.11.2008 18:56

Zápas proti soupeři, který se nesešel ve své plné síle, jsme zvládli spíše jen v prvním poločase. V něm jsme prakticky rozhodli o své výhře. Výhra mohla být mnohem vyšší, ovšem neproměnili jsme řadu šancí a ani jednu ze dvou nařízených pokutových kopů. Pozitivem je první čisté konto v letošní sezoně.

Skóre otevřel v 16. minutě Rozvoral a druhý gól přidal za osm minut na několikátý pokus i Bihári. Za další dvě minuty neproměnil Krumpolec penaltu, ale vše si vynahradil ve 31. minutě, kdy ho nedokázalo zastavit několik domácích hráčů a jeho překvapivá střela skončila v síti. Poločasové skóre uzavřel ve 33. minutě Rozvoral.

Ve druhém poločase byla naše hra zbytečně upracovaná a chyběla nám především finální přihrávka. Do šancí se tak několikrát dostal i soupeř. Zvýšit skóre jsme mohli z penalty, ale tu neproměnil tentokrát v 64. minutě Košvanec. Penaltu kopali i domácí, tu ale Lorenc v 72. minutě zlikvidoval. Skóre zápasu uzavřel nakonec Košvanec, který hlavou poslal do brány rohový kop Biháriho. Nutno podotknout, že Bihári kopal letos svůj druhý roh a opět to skončilo gólem. Na poslední minuty zápasu se do hry dostal po deseti týdnech Panovec. Ten se během chvíle dostal do úniku, gól však nevstřelil.

Branky: 16. Rozvoral ml. (Kovařík), 24. Bihári (Košvanec), 31. Krumpolec, 33. Rozvoral (Michna), 79. Košvanec (Bihári). Rozhodčí: Votoček. ŽK: 1:2 (33. Mašek – 71. Lorenc, 77. Šefčík). Diváci: 40. Poločas: 0:4.

ZD Kostelní Hlavno: Kolínský – Žďárský, Kříž, Vařeka, Svačina – Fraj, Mašek, Kocourek, J. Bodlák – R. Bodlák, Brůžek.

TJ Sokol Všechlapy: Lorenc – Matějka, Košvanec, Michna, Šefčík – Kovařík, Krumpolec (55. Procházka), Pokorný, Peňáz – Rozvoral (66. Řehák), Bihári (79. Panovec).

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.