Fotbalový oddíl - založen 1966

12. kolo: Vestec - Všechlapy B 2:2

07.11.2009 16:31

 

Ani na hřišti posledního Vestce jsme nedosáhli na výhru. Přesto jsme k ní měli hodně blízko. Jenže zradilo nás neproměňování šancí.

Především v první půli jsme si vytvořili dobré příležitosti, ale ani Novák, ani Fadrhons nedostali míč do brány. A tak přišel trest. Po chybě Patáčika ve středu hřiště se řítil sám na Kuglera Jeník a Vestec vedl 1:0. Ještě do přestávky jsme ale dokázali vyrovnat. Trestný kop brankář vyrazil před sebe a Koníček tvrdou střelou z úhlu poslal míč do brány.

Během druhého poločasu jsme byli lepším týmem a hrálo se především před bránou soupeře. Po kombinaci, na jejímž konci byl Suchánek, jsme šli do vedení. To se nám ale nepovedlo udržet neboť si náš brankář nedovedl poradit s trestným kopem Němce z pětatřiceti metrů.

Domácí mohli vstřelit ještě jeden gól, když byl v pokutovém území dokonce dvakrát faulován Bureš, jenže rozhodčí, který připustil tvrdší hru, penaltu neodpískal. Šance jsme měli i my, ovšem bez efektu.

Branky: 23. Jeník, 74. Němec – 38. Koníček, 63. Suchánek. Rozhodčí: domácí laik. ŽK: 0:0. Poločas: 1:1.

Všechlapy: Kugler – Suchánek, Jenčík, Prokop, Michna – Patáčik (70. Pokorný), Kubíček, Javůrek, Koníček – Fadrhons, Novák.

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.