Fotbalový oddíl - založen 1966

12. kolo: Všechlapy - Straky 2:0

07.11.2009 16:50

 

Od začátku utkání jsme byli sice lepším týmem a soupeři jsme moc nedovolili, ale v prvním poločase nám vázla souhra a měli jsme spousty nepovedených nízkých centrů, které většinou trefovali prvního hráče soupeře.

První příležitost na skórování měl ve 12. minutě Krumpolec, který po odraženém balónu mířil po zemi těsně vedle tyče. Další šanci měl Hofman, ale z hranice pokutového kopu mířil lehce do náruče brankáře. Ve 38. minutě střílel levačkou z velkého vápna opět Hofman, ale brankář hostí jeho střelu po zemi k tyči bravurně kryl.

V poločasové přestávce jsme na čtyřech místech zamíchali se sestavou (Šefčík na beka, Rozvoral st. na předstopera, Rozvoral ml. doprostřed zálohy a Kalista do útoku), což se ukázalo jako dobrý tah vedoucí k vítězství. Zvláště Kalista udělal mezi hostujícími obránci velký vítr. První branku vsítil v 62. minutě Krumpolec střelou pod břevno z hranice šestnáctky. Na konečných 2:0 upravil v 78. minutě Jirouš, který doklepl brankářem vyraženou střelu Krumpolce do prázdné branky.

Večer pak někteří starší hráči oslavili toto důležité vítězství společně se svými kamarády z nohejbalu u dobrého jídla a pití. Podávalo se pečené vepřové kolénko na pivu s čerstvým křenem a hořčicí, které se zajídalo sladkými koláči a plněnými věnečky. Největším strávníkem byl jako vždy BÉDA, který po své domácí večeři (kachna s knedlíkem a zelím) spořádal jak kolénko, tak také velkou, ale opravdu velkou část věnečků, které mu evidentně moc chutnali :-)))).

Branky: 62. Krumpolec Patrik, 78. Jirouš Marek. Rozhodčí: Langr Bronislav. Poločas: 0:0.

Všechlapy: Černík Michal - Kalista Patrik, Beran Jaroslav, Mikoláš Jiří (46́ Šefčík Lukáš), Vokoun Jiří - Krumpolec Patrik, Hejna Josef, Rozvoral Radek, Jirouš Marek (83́ Hora Milan) - Rozvoral Radek ml., Hofman Tomáš (73́ Panovec Jiří).

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.