Fotbalový oddíl - založen 1966

13. kolo: Všechlapy B - Kamenné Zboží 3:4

15.11.2009 16:40

Už poněkolikáté v letošní sezoně nám nepochopitelně utekly body. Zápas jsme rozehráli velice špatně. Hosté vedli 2:0, ale naštěstí pro nás, jim to nejspíš stačilo. Díky tomu jsme se dostali do hry a ještě před poločasovou přestávkou snížil na rozdíl gólu Patáčik.

V 58. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Šimáček a to nás dostalo do hry. Po gólu Rozvorala ml. bylo vyrovnáno a když se trefil střídající Pavel Procházka, zdálo se, že si konečně připíšeme tři body za výhru. Ovšem v závěru hosté po trestném kopu vyrovnali a chvíli poté se dokonce dostali do vedení, když se trefil bývalý spoluhráč našich dorostenců Betka.

V nervozním závěru viděl po druhé žluté kartě červenou domácí Suchánek a v posledních minutách už se nám nepovedlo dostat do šance.

Branky: 39. M. Patáčik, 61. Rozvoral ml., 70. P. Procházka – 7. Syrový, 14. Jupa, 79. Tržický, 82. Betka. Rozhodčí: Leština. ŽK: 3:4 (Suchánek 2, Koníček – Šimáček 2, Šonský, Jupa). ČK: 85. Suchánek - 58. Šimáček. Poločas: 1:2.

Všechlapy: Kugler – Matějka, Jenčík, Prokop, Kubíček – Patáčik (50. Suchánek), Javůrek (63. P. Procházka), Rozvoral ml., Koníček – Novák, Masák.

Kamenné Zboží: D. Semerád – Šimáček, Tržický, Dytrych, Piják, Šonský, Jupa, Syrový, Polák, Nosek, P. Semerád. Střídali: Báša, Betka, Baloun.

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.