Fotbalový oddíl - založen 1966

14. kolo: Semice "B" - Všechlapy 1:2

28.03.2010 19:42

 

Ač jsme k utkání jeli s obavou, jelikož áčko Semic hrající oblastní přebor hrálo v sobotu, opět se potvrdilo to, že pokud proti nám hraje soupeř fotbal, našemu mužstvu to vyhovuje. Ve větší míře jsme se vyvarovali hrubých individuálních chyb, a i když byl soupeř posílen o dva hráče "A" mužstva o něco lepší, tak jsme bojovností a kolektivním výkonem urvali všechny tři body.

Domácí šli brzy do vedení a to již v 9. minutě po naší chybě v malém pokutovém území a dorážkou do prázdné brány. O vyrovnání se postaral Patáčik ve 23. minutě, který propálil vše, co mu stálo v cestě po nastřelení brankáře Hofmanem ve vyložené šanci.

Vítěznou branku vsítit Hejna hlavou v 67. minutě po centru Rozvorala ml. V závěru zápasu při tlaku domácích měli ještě dobré brankové příležitosti Patáčik a Novák, kteří mohli zápas nadobro rozhodnout, ale jak Patáčik, který trefil boční síť, tak také Novák, kterému střelu po zemi brankář chytil, své šance neproměnili. Zápas odchytal ve výborné formě Černík, který nás několikrát svými zákroky podržel.

Branky: Neuhausel Milan - Patáčik Radek, Hejna Josef. Poločas: 1:1.

Všechlapy: Černík Michal - Kalista Patrik, Beran Jaroslav, Rozvoral Radek, Vokoun Jiří - Jirouš Marek (84́ Hora Milan), Hejna Josef, Rozvoral Radek ml., Novák Petr - Hofman Tomáš (63́ Krumpolec Patrik), Petrželka Tomáš (7́ Patáčik Radek).

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.