Fotbalový oddíl - založen 1966

16. kolo: TJ Sokol Všechlapy - TJF Čechie Čejetice 1:0

12.04.2009 14:01

Po čtyřech prohrách v řadě se nám povedlo konečně zvítězit. Zápas rozhodla trefa střídajícího Biháriho v 86. minutě. Bylo to jen vyvrcholení tlaku, který jsme si v závěrečných minutách vytvořili.

První poločas toho příliš nenabídnul. Oba týmy si vytvořily po dvou šancích, z nichž největší neproměnil čejetický Malák, který šel ve 37. minutě sám na brankáře Lorence.

Na začátku druhého poločasu se už hosté skoro radovali z gólu, jenže trestný kop Jaroše letící přímo do šibenice vytáhnul parádním zákrokem Lorenc.

Pak už ale hřiště patřilo nám. V 57. minutě se díky důrazu dostal do velké šance Michna. Ten ale zaváhal. Stejně si vedl i Bihári, který střílel po výborné přihrávce Jokla těsně vedle. Za další tři minuty šel sám na bránu Jokl, ale ani on netrefil bránu. Do dalšího úniku se dostal Rozvoral. Jenže toho na hranici pokutového území nedovoleně zastavil vracející se Vaněk a za žlutou kartu mohl být ještě docela rád. Na následný trestný kop si míč postavil Novák, střílel ale jen do zdi.

Až v 86. minutě jsme se radovali z gólu. Biháriho nedokázali ve středu hřiště zastavit dva obránci, ten se mezi nimi prosmýkl a technickou střelou určil vítěze.

V závěrečných minutách jsme si výhru dokázali pohlídat. Hosté se sice hnali za vyrovnáním, díky nervozitě a častým chybám neuspěli.

Po čtyřech prohrách v řadě jsme tak dosáhli na zisk tří bodů. Oproti utkání ve Velkém Borku jsme naprosto změnili sestavu. Na svém postu zůstal jen brankář Lorenc a předstoper Michna. Na trávník tak vyběhla třeba jiná střední záloha. V ni se objevila ve dvojici s Patáčikem i nová posila Petr Novák.

Soupeř prý sice řešil nekompletní sestavu, nicméně při porovnání sestavy, s kterou nás porazil na podzim 5:1, bylo 12 hráčů stejných.

Branka: 86. Bihári. Rozhodčí: Nehasil. ŽK: 1:4 (59. Michna – 58. Malák, 70. Vašina, 84. Vaněk, 88. Vránek). Diváci: 40. Poločas: 0:0.

Všechlapy: Lorenc – Panovec, Košvanec, Michna, Šefčík – Kovařík (56. Řehák), Patáčik (73. Peňáz), Novák, Rozvoral - Jokl (88. Masák), Krumpolec (64. Bihári). Nestřídal: Matějka.

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.