Fotbalový oddíl - založen 1966

18. kolo: Všechlapy - Bříství 4:1

24.04.2010 23:44

 

Hosté, kteří si dle jejich vyjádření brousí zuby na postup do okresního přeboru, si přijeli pro vítězství. My jsme ale přistoupili k utkání od jeho začátku zodpovědně a konečně jsme po dvou nepovedených zápasech zabrali a dokonce se nám podařilo vsítit čtyři branky (tolik jsme ještě v tomto ročníku nedali). A nic na tom nemění fakt, že si hosté dali dvě sami.

Nejprve ale stříleli oba naši uzdravení útočníci. První gól vstřelil ve 12. minutě Hofman dorážkou v malém pokutovém území po rohovém kopu Rozvorala ml. Na 2:0 zvyšoval v 18. minutě Radek Patáčik, který doklouzal přesný centr Hofmana ze strany. Třetí branku si dali hosté sami, když se ve 29. minutě odrazil míč od jednoho z obránců za záda nešťastného brankáře po centru Patáčika. Ta samá situace se opakovala v 56. minutě, kdy si tentýž hráč nedosáhnuvší hlavičkou srazil míč do vlastní sítě po centru Rozvorala st.

Hostům se v 65. minutě podařilo výsledek zkorigovat a to penaltou, po nastřelené ruce Berana, na kterou si Černík sáhl.

Branky Všechlap: Hofman Tomáš, Patáčik Radek, vlastní 2. Rozhodčí: Řezníček Lukáš. Poločas: 3:0.

Všechlapy: Černík Michal - Kalista Patrik, Beran Jaroslav (67. Hora Milan), Rozvoral Radek, Vokoun Jiří - Jirouš Marek, Hejna Josef, Rozvoral Radek ml., Novák Petr - Hofman Tomáš (31. Berounský Lukáš), Patáčik Radek.

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.