Fotbalový oddíl - založen 1966

19. kolo: Hradištko - Všechlapy 2:4

01.05.2010 19:30

Do Hradištka jsme jeli s přáním vrátit soupeři domácí prohru z podzimní části soutěže. Byli jsme v kompletní sestavě až na Michala Černíka, který se při pátečním pálení čarodějnic nešťastně popálil na ruce a v obličeji. Do branky tak musel nastoupit Milan Hora, který se ale s postem brankáře vypořádal na podtrženou jedničku. V celém zápase neudělal jedinou chybu a dokonce se mu povedlo zneškodnit ve 12. minutě penaltu, kterou si rozhodčí Houžvička vymyslel.

Do vedení jsme šli ve 32. minutě gólem Patáčika, který svým obvyklým a nezištným způsobem zasunul míč podél brankáře po zaváhání jednoho z obránců domácích, jenž si při zpracovávání šlápl na balón.

Soupeř vyrovnal ve 44. minutě po standardní situaci dorážkou po signalizovaném postavení mimo hru, na které rozhodčí nereflektoval.

Druhou naší branku přidal v 52. minutě Rozvoral ml. krásnou střelou pod břevno ze 23 metrů po narážečce Patáčika. Na 3:1 zvyšoval Patáčik opět střelou kolem brankáře, která se odrazila od tyče do branky a to v 64. minutě.

Domácím se podařilo v 75. minutě snížit hlavou po rohovém kopu, ale konečnou podobu výsledku stanovil v 87. minutě opět Patáčik přízemní střelou z trestného kopu ze strany pokutového území.

Branky: Patáčik Radek 3, Rozvoral Radek ml. Rozhodčí: Houžvička Jiří. Poločas: 1:1.

Všechlapy: Hora Milan - Kalista Patrik, Beran Jaroslav, Rozvoral Radek, Vokoun Jiří - Jirouš Marek, Hejna Josef, Rozvoral Radek ml., Novák Petr - Hofman Tomáš (67. Berounský Lukáš), Patáčik Radek (88. Kubíček Josef).

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.