Fotbalový oddíl - založen 1966

2. kolo: Všechlapy - Ostrá B 2:1

29.08.2009 21:00

 

Zápas jsme odehráli v nekompletní sestavě a proto nám museli pomoci tři dorostenci, kteří se ale své příležitosti zhostili na výbornou a odehráli velice dobré utkání.

Je jen škoda, že musel být k utkání povolán dorostenec Michal Jeník, který je kmenovým hráčem Hrubého Jeseníka. Všechlapští dorostenci kromě Patáčika a Panovce, který byl jako na potvoru v dopoledním dorosteneckém utkání vyloučen, nemají moc velký zájem v "A" mužstvu hrát.

Do vedení jsme šli v 10. minutě po hezké kombinační akci, na jejímž konci střelou po zemi k tyči rozvlnil síť Jirouš po nahrávce Rozvorala ml. ze strany. Za nedlouho nařídil rozhodčí Křivka proti nám chybně pokutový kop za údajné hraní rukou v šestnáctce. Hosté z této šance nastřelili pouze tyč a po dorážce skončil míč jen na boční síti.

Ve druhém poločase se podařilo hostujícímu týmu vyrovnat a to po odraženém balónu a střelou kolem brankáře. Konečnou podobu výsledku stanovil Rozvoral ml., který proměnil pokutový kop po faulu na Jirouše.

Opět jsme důležité tři body vybojovali velice dobrým kolektivním výkonem na každém postu sestavy.

Branky: Jirouš Marek, Rozvoral Radek ml. (PK) - Michal Pokorný. Poločas: 1:0.

Všechlapy: Černík Michal - Kalista Patrik, Beran Jaroslav, Mikoláš Jiří (46´ Jeník Michal), Vokoun Jiří - Hora Milan, Rozvoral Radek ml., Rozvoral Radek, Jirouš Marek - Patáčik Martin (89´ Pokorný Michal), Berounský Lukáš.

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.