Fotbalový oddíl - založen 1966

23. kolo: Všechlapy B - Běrunice B 4:1

31.05.2009 22:04

Zápas jsme rozhodli ve svůj prospěch v prvním poločase. Proti týmu, který dal bez svého "A" týmu, dohromady jen jedenáct hráčů, jsme konečně podali solidní výkon v ofenzivě, podpořený dobrou prací obrany.

Skóre brzo otevřel nejzkušenější hráč našeho týmu Josef Brynych, který napřáhl z dvaceti metrů a jeho razantní střela prolétla brankáři mezi nohama. Hosté sice vyrovnali po zaváhání obrany a střele L. Janoucha, ale Berounský poslal náš tým znovu do vedení. To ještě před přestávkou zvýraznil svojí brankou Volf.

Ve druhém poločase byl v pokutovém území faulován J. Procházka. Sám (ač nedobrovolně) se postavil k penaltě, svůj první gól v kategorii dospělých ale nevstřelil. Hosté šli vzápětí do brejku, kontaktní gól ale nevstřelili.

Konečnou podobu skóre stanovil v závěrečných minutách Suchánek, přestože hosté reklamovali, že v době přihrávky byl Volf, který na gól Suchánkovi přihrál, v ofsajdové pozici.

Branky: Brynych, Berounský, Volf, Suchánek - L. Janouch. Rozhodčí: Mayer. ŽK: 0:1. Poločas: 3:1.

Všechlapy: Černík - Řehák, Košvanec, Brynych, Jenčík - J. Procházka (70. Kubíček), Javůrek (85. Prokop), Rozvoral ml., Berounský (53. T. Koníček) - Suchánek, Volf.

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.