Fotbalový oddíl - založen 1966

4. kolo: Všechlapy - Milovice B 3:0

13.09.2009 20:30

První poločas utkání byl jasně v naší režii a hráli jsme pohledný kombinační fotbal okořeněný třemi hezkými brankami. Hostům jsme nic nedovolili, dobře jsme je obsazovali a ti byli nuceni balóny pouze nakopávat.

Do vedení jsme šli v 8. minutě, když se konečně po několika zápasech půstu prosadil Hofman po nahrávce Hejny za obranu. Na 2:0 zvyšoval v 15. minutě Berounský po nahrávce Rozvorala ml. ze strany. Třetí branku přidal opět Hofman, který šel sám od půli hřiště a po kličce brankáři zavěsil.

Druhý poločas byl horší a zřejmě jsme se uspokojili stavem. Přestali jsme běhat a hosté nás přehrávali a to i přes to, že od 54. minuty hráli o deseti z důvodu vyloučení. I tak jsme si ale dokázali vytvořit další tři vyložené šance, které jsme bohužel nevyužili.

Vstup do soutěže se nám opravdu vydařil. Jen se tím nesmíme uspokojit, ale hrát tak, jako předešlé čtyři zápasy a to kvalitním kolektivním výkonem.

Branky: Hofman Tomáš 2, Berounský Lukáš. Poločas: 3:0.

Všechlapy: Černík Michal – Kalista Patrik, Beran Jaroslav, Mikoláš Jiří (71´ Patáčik Martin), Hora Milan – Rozvoral Radek ml., Hejna Josef, Rozvoral Radek, Jirouš Marek – Hofman Tomáš (66´ Brynych Josef), Němeček Martin (4´ Berounský Lukáš).

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.