Fotbalový oddíl - založen 1966

6. kolo: Straky B - Všechlapy B 7:2

27.09.2009 20:30

 

„B“ tým se letos stále trápí a nulu na bodovém účtu nedokázal změnit ani po zápase proti béčku Strak. Domácí tým vedl už 2:0, přesto jsme dokázali po dvou gólech Rozvorala mladšího vyrovnat.

Druhá půle byla z naší strany katastrofa. Hrálo se především před naší bránou a my jsme se do vápna soupeře dostali jen sporadicky. Nedokázali jsme si především poradit se Zemánkem, který si několikrát udělal z našich hráčů slalomové tyče a každý jeho centr do šestnáctky nebo střela »zaváněla« průšvihem. Výsledkem bylo dalších pět inkasovaných gólů.

Patnáct minut před koncem se nám navíc zranil brankář Kugler. V bráně ho vystřídal Petr Prokop, který už naštěstí branku neinkasoval.

Jediným pozitivem utkání bylo, že si svůj první start v týmu dospělých připsal náš odchovanec, dorostenec Radim Prokop.

V příštím kole hostíme Netřebice. Každý by se měl nad svým výkonem zamyslet a udělat všechno proto, aby se konečně bodovalo. V historicky deváté sezoně našeho „B“ týmu se totiž jedná o nehorší vstup do sezony.

Branky: Zemánek 3, Šrut, Vondráček, Khail, Jeremiáš – Rozvoral ml. 2. Rozhodčí: Růžička. ŽK: 1:1. Poločas: 2:2.

Všechlapy: Kugler – Jenčík, Šefčík, P. Prokop, J. Řehák – J. Procházka (75. R. Prokop), Novák, Krumpolec, T. Koníček – Fadrhons (56. P. Procházka), Rozvoral ml.

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.