Fotbalový oddíl - založen 1966

6. kolo: Všechlapy - Hradištko 0:1

26.09.2009 20:00

Od začátku utkání jsme byli lepším týmem a soupeř přijel s tím, aby neinkasoval hodně branek a k toku také přizpůsobil svou taktiku. Bránil na své polovině, dobře zhušťoval prostor před vlastní šestnáctkou a jen sporadicky se pouštěl do protiútoků. Z jednoho takového se mu podařilo v 58. minutě vstřelit branku dorážkou Bretta v malém pokutovém území.

O několik málo minut později byl hostujícímu týmu rozhodčím Soukupem vyloučen obránce Dlouhý za faul na pronikajícího Hofmana, ale ani oslabeného soupeře jsme nedokázali brankově překonat.

Snaha se nedá nikomu vytknout, ale fotbalově jsme byli „jalový“ a nedokázali jsme si vypracovat vyloženou šanci. Na hřišti nebyl nikdo, komu by se fotbalově dařilo a vyčníval by nad ostatní. Zřejmě jsme soupeře podcenili a mysleli si, že vítězství přijde samo.

Je potřeba na toto utkání co nejrychleji zapomenout a dobře se připravit na další, které hrajeme o víkendu v Milčicích, které mají stejný počet bodů jako my a bude se jednat o přímý souboj o první místo v tabulce!

Branka: Brett. Rozhodčí: Soukup. ČK: 61. Dlouhý (Hradištko). Poločas: 0:0.

Všechlapy: Černík Michal – Kalista Patrik, Beran Jaroslav, Mikoláš Jiří, Vokoun Jiří – Jirouš Marek, Rozvoral Radek ml., Rozvoral Radek, Berounský Lukáš – Hofman Tomáš, Brynych Josef (46´ Patáčik Martin).

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.