Fotbalový oddíl - založen 1966

7. kolo: Milčice - Všechlapy 2:1

03.10.2009 18:13

 

Do Milčic jsme jeli alespoň pro bod a průběh zápasu tomu nasvědčoval. První poločas utkání byl na obou stranách bez vyložených šancí. Střílelo se pouze z dálky a to velice nepřesně až na jednu střelu domácích z hranice pokutového území, která skončila na tyči Černíkovi branky.´

Ve druhém poločase hráli domácí po větru a snažili se většinu balónů nakopávat na rychlé útočníky. Nám se na vyprahlém a velice hrbolatém terénu nedařila kombinace, a když už se nám podařilo domácí přečíslit, tak jsme útok do vyložené šance nedotáhli a finální přihrávku pokazili.

První branku jsme inkasovali v 64. minutě, kdy po zaváhání Černíka dorazil míč do sítě domácí útočník. V 78. minutě šli domácí do dvoubrankového vedení, kdy se po nedorozumění stoperů odrazil míč k nepokrytému hráči na hranici šestnáctky a ten nezaváhal. Konečnou podobu výsledku stanovil v poslední minutě utkání Rozvoral ml. z pokutového kopu.

Branky: 64. Černý, 78. Král – 90. Rozvoral Radek ml. (PK). Rozhodčí: Houžvička. Poločas: 0:0.

Všechlapy: Černík Michal – Kalista Patrik, Beran Jaroslav, Mikoláš Jiří, Vokoun Jiří – Jirouš Marek, Hejna Josef, Rozvoral Radek, Hora Milan – Rozvoral Radek ml., Berounský Lukáš.

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.