Fotbalový oddíl - založen 1966

(B) 5. kolo: Všechlapy B - Slovan Poděbrady B 2:6

21.09.2013 21:38

Branky: Buka, Rozvoral st. Rozhodčí: Lerch. ŽK: 1:0 (Jirouš). Poločas: 2:1.

Sestava: Lorenc - Beníšek (22. A. Berounský), Drahokoupil, Rozvoral st., V. Frank (65. Vaněk) - Brynych ml., Rozvoral ml. (60. Jirouš), Krumpolec, Došek - Buka (78. J. Frank), Koníček.

Zápas jsme rozehráli na výbornou. Prakticky prvních dvacet minut jsme soupeři nepůjčili míč a Lorenc byl v naší bráně téměř bez práce. Odměnou byly dva góly. Ten první dal Lukáš Buka, který přehodil gólmana a druhý Radek Rozvoral st., který zkušeně z dálky zamířil přímo do šibenice. 

Hosté, kteří měli ve všech předchozích zápasech jen dva inkasované góly a 4 výhry ze 4 zápasů, se trápili. I tak ale vykřesali naději těsně před odchodem do šaten, kdy z trestného kopu obstřelil hostující hráč zeď a snížil na 1:2. 

Druhý poločas nám vůbec nevyšel. Po Marku Beníškovi se nám zranil i druhý krajní obránce Viktor Frank a hosté začali mít navrch. Vše korunovali otočením výsledku. Nejprve vyrovnali s přísné penalty a vzápětí šli do vedení. Rozloženému týmu nepomohl ani zkušený Jirouš, který vystřídal Rozvorala ml. a tak nám soupeř nasázel další tři góly.

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.