Fotbalový oddíl - založen 1966

1. kolo: Všechlapy - Semice B 2:1

23.08.2009 20:00

 

Semice přijely s »čistým« béčkem a bylo vidět že bez hráčů "A" mužstva by měli s avizovaným postupem do okresního přeboru určitě potíže. Byly sice o něco fotbalovější než my, ale na vyložené šance jsme vyhráli 5:1.

Jen za první poločas jsme si vypracovali po hezkých akcích čtyři tutové šance, ale bohužel se nám je nepodařilo proměnit. Na začátku druhé půle odpískal rozhodčí Mayer správně pokutový kop za hraní rukou v hostující šestnáctce. Ten poté suveréně proměnil Rozvoral ml.

Z následného protiútoku se ale hostujícímu týmu podařilo vyrovnat. Po netaktickém faulu na hranici šestnáctky se hezky trefil hostující dorostenec Rychtařík.

Druhou branku přidal v 63. minutě Berounský po přesné kolmici Rozvorala st. Vedení jsme již zuby nehty udrželi a to i přes to, že byl po druhé žluté kartě vyloučen v 78. minutě Hofman.

Na utkání bylo vidět, že jsme něco málo v letní přestávce natrénovali a velice dobrým týmovým výkonem jsme si první tři body ve vyšší soutěži zasloužili.

Branky: Rozvoral Radek ml. (PK), Berounský Lukáš - Rychtařík. Rozhodčí: Mayer. ČK: 78. Hofman (Všechlapy). Poločas: 0:0.

Všechlapy: Černík Michal - Kalista Patrik, Beran Jaroslav, Mikoláš Jiří, Vokoun Jiří - Rozvoral Radek ml., Hejna Josef, Rozvoral Radek, Jirouš    Marek (88´ Grospič Vladislav) - Hofman Tomáš, Berounský Lukáš (80´ Kubíček Josef).

Zpět

Vyhledávání

tomas@konicek.eu © 2008 Všechna práva vyhrazena.